Niste sami

Početna konferencija projekta Zaželi DMS VPŽ Faza III

Projekt   |   15.12.2022.
Početna konferencija projekta Zaželi DMS VPŽ Faza III

Dana 15.12.2022 godine Društvo Multiple skleroze Virovitičko podravske županije u ugodnom ambijentu Restorana Park u Suhopolju, održalo je početnu konferenciju projekta Zaželi Faza III UP.02.1.1.16.0163.

Na projektu je zaposleno 15 žena, pripadnica ranjivih skupina na tržištu rada za pomoć kod starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica te Centar za socijalnu skrb Virovitica.

Trajanje projekta je 7 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta je 739 650, 00 kuna a bespovratna sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, preko Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike(15%) i Europskog socijalnog fonda ESF (85%).

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.