Niste sami

Potpisan Ugovor po projektu Zaželi-prevencija institucionalizacije

Događaji   |   15.01.2024.
Potpisan Ugovor po projektu Zaželi-prevencija institucionalizacije

12.01.2024 Na XVI. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na svečanom potpisivanju ugovora po programu Zaželi - prevencija institualizacije, Ministar Piletić i Ljiljana Brkić, predsjednica Društva Multiple skleroze VPŽ, potpisali su ugovor za projekt Zaželi "Niste sami Faza IV"

Vrijednost projekta 1.275.000,00 €, 85% financirano EU, 15 % RH

Nositelj projekta Društvo Multiple skleroze VPŽ

Partneri na projektu : Virovitičko podravska županija i Grad Virovitica

Trajanje projekta 36 mjeseci

Na projektu će biti zaposleno 25 osoba koje će brinuti o 150 krajnjih korisnika, osoba s invaliditetom, starijih i nemoćnih sa područja VPŽ

Projekt pripremili Poduzetnički inkubator VPŽ uz suradnju DMSVPŽ

Na svečanoj dodjeli ugovora su bili Premijer Plenković, Ministar Piletić, Župan Andrović i saborski zastupnik Đakić, uz ostale ministre te župane i gradonačelnike s područja Slavonije.

Društvo Multiple skleroze VPŽ godinama uspješno provodi projekte Europskog socijalnog fonda i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.